Nappali fal Ideko fehér/fekete

P3727
: - HUF
100%
+420 595 530 400 Po-Pá 7:00-16:00
202 969 HUF
156 234 HUF
Související produkty (3)
Doporučujeme dokoupit (24)
 (2)
  • Modern nappali fal fehér/fekete dekorációval
  • Az egyes részek külön is felállíthatók
  • Nappali fala szuper áron!
  • A bútorokat bemutatóban szállítjuk

Paraméterek
Szélesség: 260 cm
Magasság: 180 cm
Mélysége: 45 cm

 

IDEKO ÉLŐFAL, FEHÉR / FEKETE

A fekete-fehér kombináció mindig IN, és luxust kölcsönöz nappalijának. Az Ideko lakásfal elegáns, minden modern belső térbe illeszkedik, és rengeteg tárolóhelyet kínál. Kialakítása időtálló, és még sok éven át gyönyörködni fog a szemében. Adj valami újat nappalidnak, adj Ideko lakásfalat!

 

A nappali egy olyan hely, ahol mindannyiunknak lehetősége van kifejezni önmagunkat . Ebben segítenek a nappali bútoraink, pl. e fal mellett szekrényeket kínálunk , amelyekben megmutathatod másoknak az általad készített dolgaidat és a helyeket , ahol jártál . A nappali falait készítjük, hogy kellemesebbé tegyük mindennapjait . Éppen ezért számos lehetőséget kínálunk a nappali berendezés egyedi igényekhez, stílushoz és anyagi lehetőségekhez való igazítására is. Ezzel az élő fallal egyedileg beállíthatja az egyes elemeket, és a képen láthatótól eltérő kompozíciót hozhat létre.

 

Anyag
16-18 mm vastagságú DTDL (laminált forgácslap) lapokból készült.A laminált forgácslapok hagyományos nagy felületű, impregnált díszfóliával felületkezelt fa alapú táblák.
Karbantartás
Közös eszközök állnak rendelkezésre erre a célra. Kövesse a használati utasítást.Használjon puha pamut törülközőt. Ne használjon éles rongyot.A leszerelhető kötéseknél időnkénti meghúzással meg kell akadályozni azok kilazulását.
Építkezés
A bútorokat demóban szállítjuk, saját összeszerelésre. A bútor tartalmazza a bútor összeszereléséhez szükséges összes szerelvényt és összeszerelési útmutatót.
100%
Martina Bílková
100%
doporučuji
krásná ,úplně nám změnila obývák k nepoznání
Monika Holá
100%
perfektní
je praktická a má dostatek prostoru uložného
HELCEL Nábytek s. r. o.
Topolová 770
735 42 Horní Těrlicko
: Pondělí - Pátek 7:00 - 16:00 h.