Hogyan válasszunk kanapét?

A kanapék és kanapék minden lakóteret uralnak . igyekszünk tanácsot adni a megfelelő darab kiválasztásához, hogy az ülés az Ön igényei szerint szolgáljon. Nagyon frekventált bútorok ezek, amelyek a család fő menedékévé válnak, amikor a tévé előtt pihennek vagy ülnek. Mivel sok időt fog az ülésen tölteni, javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a választására. 

Az ülések alapfelosztása:

Az ülőhelyek alapvető elosztása a lehetséges hely szerint:

 

Ülőpárnázás:

A kanapék és kanapék magja mindig PUR vagy HR habbal van kitöltve . A jobb kanapékon rugók is vannak, amelyek szilárdabb ülést és hosszabb ülésélettartamot biztosítanak. Kínálatunkban a csak rugós maggal rendelkező ülések túlnyomó többsége megtalálható, hiszen egy ilyen ülésen kényelmesebb ülni, nem tönkreteszed az alkalmi alvással és az ülés sokáig megőrzi ülésformáját. A mag mindig egy fa keretbe van beillesztve, ami biztosítja az ülés tökéletes stabilitását. 

 

Üléshuzat választék:

A huzat az ülés legfontosabb része , mivel naponta érintkezésbe kerül vele. Jelenleg nagyon népszerűek a 2 anyag kombinációi , ahol az ökobőrt széles körben használják a karosszérián, ami nagyon hatékony és luxust ad az üléseknek. És mivel nem mindenkinek tetszik az ökobőr ülni, javasoljuk, hogy valamilyen anyagban üljön . Nagyon jól néznek ki pl.ökobőr + zsákvászon vagy ökobőr + szürke szövet kombinációja.A kárpitanyag kiválasztásánál az a szabály, hogy a kárpitnak meg kell tetszenie, és alkalmasnak kell lennie az otthonába.Például. Ha van házi kedvence, szürke szövethuzatot ajánlunk . Ez a burkolat nagyon erős és ellenáll a karmoknak . Előnye az is, hogy könnyen karbantartható , így könnyedén kiporszívózhatja a hajat.

Borítók:

Eco-bőr: Az ökobőr egy olyan huzat, amely a valódi bőrt helyettesíti, hogy pénzt takarítson meg. Az ökobőr szintetikus anyagokból készül. Szövet alapból (pamut kötött) áll, amelyre egy nem mérgező poliuretán réteg van felhordva. Első pillantásra a szintetikus bőr megkülönböztethetetlen az igazitól. Az ökobőr előnyei közé tartozik a légáteresztő képessége, a szilárd szilárdsága és a kopásállósága, valamint a természetes bőrrel ellentétben gyakorlatilag bármilyen színben lehet. Kicsit rövidebb az élettartama, viszont jóval olcsóbban adják el. További előnye ennek az anyagnak az allergiások számára való alkalmassága. 

Zsákvászon: A zsákvászon manapság az egyik legnépszerűbb anyag a kanapék készítéséhez. Erősségének, színtartósságának és tartósságának köszönhetően a vásárlók körében népszerűvé vált sarokülések és garnitúrák terén. A Nevada zsákvászon az egyik legstrapabíróbb huzat, ahol ez a huzat általában több mint 10 évig bírja színtartósságát és nem változtatja a formáját, nem selymes. Kőboltjainkban ez a burkolat nem eladó, ami a minőségéről tanúskodik. Ezt a borítót ajánljuk!
Ennek a bevonatnak az összetétele a következő:
64,8% ÁFSZ
35,2% AC

Szürke szövet: A szürke szövet hasonló típusú huzat, mint a zsákvászon, kivéve, hogy Ecuador finomabb huzat. Az Ecuador bevonatot úgy fejlesztették ki, hogy megőrizze ugyanazokat a tulajdonságokat, mint a zsákvászon bevonatok – pl. szilárdság, színtartósság és tartósság. Ecuadorban van egy szép terület, ahol biztosan tetszeni fog a kényelmes pihenéshez a kanapén. 

Zsenília: Finom zsenília huzat, amelybe 100% pamut haj van beleszőve. A huzatot mindenkinek ajánljuk, aki elsősorban az abszolút kényelmet keresi a kanapén ülve/fekve. A vásárlók ezt a huzatot különösen a minden évszakban nyújtott kényelem miatt kedvelték, amikor a huzat télen érzelmileg meleg, nyáron pedig nem lehet rajta izzadni. 

Alcantara: Ez egy finomra őrölt velúr, amely kitűnik egyszerű karbantartásával és hosszú élettartamával. Ez a bevonóanyag lenyűgöző nyomokat hagy a felületen attól függően, hogy a rövid haj fektetési irányától függően. ÖSSZETÉTEL: 90% poliészter, 10% pamut. 

Velúr: Nagyon finom szövet bársonyosan sima és természetes felülettel, amely finom műszálakból áll. Nagyon gyűrődésálló huzat és nagyon jó légáteresztő képességgel rendelkezik. ÖSSZETÉTEL: 100% KUTYA 

Együttműködés
Részletfizetéssel történő vásárlás a Home Credit-en keresztül
Részletfizetési kalkulátor
Kapcsolatok
HELCEL Nábytek s. r. o.
Topolová 770
735 42 Horní Těrlicko
Megválaszoljuk kérdéseit és időben feldolgozzuk a rendeléseket: Pondělí - Pátek 7:00 - 16:00 h.
KŐÜZLETEK
A HELCEL Furniture egyszerű és biztonságos vásárlást kínál
  • 90.000 eredeti termék kínálata TOP áron
  • Bútorok azonnali kiszállítása elosztó központunkból
  • 1991 óta fennálló hagyomány (1,3 millió elégedett ügyfél Csehországban és SK-ban)
  • Tégla és habarcs üzletek háttere
  • Bútorok behozatalát, szállítását, összeszerelését vállaljuk
Odkaz na produkt konkurence:
Nevezési lap
Elfelejtett jelszóúj regisztráció
A fiókom