WSL borítók

Eco-bőr Madrid
Az Eco-leather egy olyan huzat, amely a valódi bőrt helyettesíti, hogy pénzt takarítson meg. Az ökobőr szintetikus anyagokból készül. Szövet alapból (pamut kötött) áll, amelyre egy nem mérgező poliuretán réteg van felhordva. Első pillantásra a szintetikus bőr megkülönböztethetetlen az igazitól. Az ökobőr előnyei közé tartozik a légáteresztő képessége, a szilárd szilárdsága és a kopásállósága, valamint a természetes bőrrel ellentétben gyakorlatilag bármilyen színben lehet. Kicsit rövidebb az élettartama, viszont jóval olcsóbban adják el. További előnye ennek az anyagnak az allergiások számára való alkalmassága.  

                 

Monet zsákvászonja
A zsákvászon manapság az egyik legnépszerűbb anyag a kanapék készítéséhez. Erősségének, színtartósságának és tartósságának köszönhetően a vásárlók körében népszerű sarokülések és garnitúrák. A Baltimore zsákvászon az egyik legtartósabb bevonat, amely általában több mint 10 évig tart színtartósságban és nem változtatja meg az alakját, nem selymes. Kőboltjainkban ez a burkolat nem eladó, ami a minőségéről tanúskodik. Ezt a borítót ajánljuk!

Ennek a bevonatnak az összetétele a következő:
100% PES
Martindale kopás: 45000

 

                    

Jázmin és Alfa
Finom zsenília huzat, mely 100% pamutból készült szőtt hajjal rendelkezik. A huzatot mindenkinek ajánljuk, aki elsősorban az abszolút kényelmet keresi a kanapén ülve/fekve. A vásárlók ezt a huzatot különösen a minden évszakban nyújtott kényelem miatt kedvelték, amikor a huzat télen érzelmileg meleg, nyáron pedig nem lehet rajta izzadni. 

 

 

Szürke szövet Flash
A szürke szövet a zsákvászonhoz hasonló burkolat, kivéve, hogy a Flash finomabb. A Flash-bevonatot úgy fejlesztették ki, hogy megőrizze ugyanazokat a tulajdonságokat, mint a zsákvászon bevonatok – pl. szilárdság, színtartósság és tartósság. A Flash puha felülete biztosan tetszeni fog a kényelmes pihenéshez az ülésen.
Martindale kopás: 35000

 

 

Prémium huzatok EASY CLEAN funkcióval - Vienna és Napoli huzatok

A Magic Home kollekció speciális kárpittechnológiája minden kollekciót egyedi tulajdonságokkal lát el. A szövet nagyon könnyen tisztítható.A foltok varázspálcaként tűnnek el.
Válassz egy kárpitszövetet a Magic Home kollekcióból, és élvezd a foltmentes kényelmet!

A Magic Home kollekció huzatait a modern Easy Clean technológiával módosították, így az esetleges foltok könnyen eltávolíthatók az anyag szerkezetének károsodása nélkül. A bútorok újak maradnak. Egyszerűen szívja fel a folyadékot egy papírtörlővel (kanállal távolítsa el az ételmaradékot). Ezután vigyen fel egy kis vizet a foltra. Óvatosan nyomja meg, és körkörös mozdulatokkal távolítsa el a foltot. Ezután hagyja megszáradni az anyagot. Az ökobőr markerrel, tollal vagy zsírkrétával történő szennyeződése esetén elegendő iskolai radír vagy alkoholos spray használata.

Bécsi és Napoli borítókra vonatkozik. 

 

 

Kapcsolatok
HELCEL Nábytek s. r. o.
Topolová 770
735 42 Horní Těrlicko
Megválaszoljuk kérdéseit és időben feldolgozzuk a rendeléseket: Pondělí - Pátek 7:00 - 16:00 h.
KŐÜZLETEK
A HELCEL Furniture egyszerű és biztonságos vásárlást kínál
  • 90.000 eredeti termék kínálata TOP áron
  • Bútorok azonnali kiszállítása elosztó központunkból
  • 1991 óta fennálló hagyomány (1,3 millió elégedett ügyfél Csehországban és SK-ban)
  • Tégla és habarcs üzletek háttere
  • Bútorok behozatalát, szállítását, összeszerelését vállaljuk
Odkaz na produkt konkurence:
Nevezési lap
Elfelejtett jelszóúj regisztráció
A fiókom