Diákszoba / dolgozószoba Nolan

P2068
: - HUF
97%
+420 595 530 400 Po-Pá 7:00-16:00
296 719 HUF
212 484 HUF
Související produkty (3)
Alternativní produkty (4)
 (5)

 

  • Diákszoba modern kialakítása
  • Kőris/ezüst tölgy dekorral szállítjuk
  • A készlet tartalma: szekrények, PC íróasztal, polcok, állvány és szekrény
  • Rengeteg tároló és tárolóhely
  • Ideális készlet tizenéves diákok számára
  • A bútort bemutatóban szállítjuk

 

Paraméterek: (szélesség x magasság x mélység)
350x202x52 cm

 

DIÁKSZOBA NOLAN

A diákszoba bútorai is lehetnek stílusosak, modernek és minőségiek. A világos és a sötétebb fa dekor eredeti kombinációja eredetiséget ad a helyiségnek, és az egyes elemek két funkciót töltenek be megbízhatóan. A ruhák, könyvek, számítógép és minden más megtalálja itt a helyét. Adj olyan környezetet tinédzser utódodnak, ahová nem szégyellik meghívni barátaikat, és ahol kellemesen érzik magukat.

 

Kínálatunkban minden termék úgy készült, hogy a lehető legjobban szolgálja és megfeleljen a gyermekeknek. Nyilvánvaló számunkra, hogy a gyerekek játék közben nem gondolnak a biztonságra – ezért gondolunk erre a gyerekbútorok gyártásánál. Az általunk kínált termékek megfelelnek a legszigorúbb törvényeknek és szabványoknak . Nálunk minden kívánságukat teljesítheti a gyerekek felé, és kialakíthatja számukra a legszebb gyerekszobát , ahol sok-sok mókás pillanatot töltenek el, de itt teljesítik iskolai kötelességeiket is . Minden készletben találsz ágyakat, íróasztalokat, komódokat, gardróbszekrényeket és sok más bútort. Beszerezhet egy teljes mintakészletet, vagy szabadjára engedheti fantáziáját, és egyedi gyerekszobát alakíthat ki gyermekeinek! Gondoljon gyermekeire, és biztosítson számukra kényelmes, minőségi és szórakoztató környezetet.

 

Anyag
16-18 mm vastagságú DTDL (laminált forgácslap) lapokból készült.A laminált forgácslapok hagyományos nagy felületű, impregnált díszfóliával felületkezelt fa alapú táblák.
Karbantartás
Közös eszközök állnak rendelkezésre erre a célra. Kövesse a használati utasítást.Használjon puha pamut törülközőt. Ne használjon éles rongyot.A leszerelhető kötéseknél időnkénti meghúzással meg kell akadályozni azok kilazulását.
Építkezés
A bútorokat demóban szállítjuk, saját összeszerelésre. A bútor tartalmazza a bútor összeszereléséhez szükséges összes szerelvényt és összeszerelési útmutatót.
97%
Hana Sikorová
100%
Doporučuji
Veliká spokojenost.
Věra Chudá
100%
celková spokojenost
dobré zpracování,přehledný návod
Monika Holá
100%
super spokojená
super nábytek , hodně úložného prostoru .
Jen návod k montáži mohl být trochu lépe dělaný
Zdeněk Budín
100%
Nejlepší
Marcela Babčanová
100%
Velmi výborná komunikace, všem doporučuji a určitě jsem nenakupovala naposledy.
Zboží přesně podle vyobrazení, slušná cena, přijatelná doba dodání.
Žádné nemám.
HELCEL Nábytek s. r. o.
Topolová 770
735 42 Horní Těrlicko
: Pondělí - Pátek 7:00 - 16:00 h.