Modern sarokkanapé Aneta

P7496
: - HUF
93%
+420 595 530 400 Po-Pá 7:00-16:00
312 344 HUF
249 984 HUF
Alternativní produkty (2)
Doporučujeme dokoupit (34)
 (5)
  • Jobb vagy bal sarok kivitelben szállítunk
  • A mag Bonell rugóval és PUR habbal van kitöltve
  • Az ülések minősége garantálja a kényelmes ülést
  • Az akciós ár a képen látható borítóra vonatkozik
  • Testborítás: fekete ekobőr
  • Üléshuzat: egyszínű szürke Inari fekete
  • A kanapé összecsukható (210x130cm)
  • A látogatók értékelni fogják az alvási lehetőséget és a könnyű szétszerelést
  • A fő képen a jobb sarok látható

Paraméterek: (szélesség x magasság x mélység)

280x174 cm

Elrendezési terület: 210x130cm

 

 

Az Aneta kanapé a kárpit és az üléshuzat kombinációja miatt népszerű.A karosszéria kiváló minőségű eco-bőrt használ a még modernebb üléskialakítás érdekében, az ülés pedig kiváló minőségű fekete szürke szövetet használ , amely kényelmes ülést biztosít az év bármely szakában. A fém lábak minden körülmények között stabilitást biztosítanak. Nekik köszönhetően az Aneta ülés úgy ül a földön, mintha szögezték volna. A lábak egyaránt alkalmasak szőnyegekhez és szilárd aljzatokhoz, például tűzhelyekhez vagy úszó padlókhoz , amelyek nem karcolódnak a gumibetéteik miatt. 

 

Az Aneta kanapét bármikor szétszedheti anélkül, hogy elmozdítaná a falról , ami nagy előny, és az összecsukását még a nők is könnyedén kezelhetik. Kibontás után egy 210x130 cm méretű ágy kerül kialakításra , ami 2 felnőtt kényelmes elszállásolására elegendő. Reggel néhány másodperc alatt hátrahajtja az ülést, és ismét a nappali domináns elemeként használja a pihenés pillanataihoz. 

 

 

 

ANETA KANAPÉSZLET

Van elég helyed, és hiányzik a lényeg? Az Aneta kanapé igazi mérföldkő lesz a belső térben. Az Aneta ülésen Ön mindig közel lesz egymáshoz, és egyben tökéletes kényelmet biztosít. Praktikus oldalát az elrendezés lehetősége biztosítja. Nincs más dolga, mint kiválasztani a megfelelő változatot, amely tökéletesen illeszkedik otthonába, és örülhet a sikeres vásárlásnak!

 

Leülni, semmit csinálni és pihenni az élet egyik egyszerű öröme. És csak az ilyen pillanatokra készítettünk puha, kényelmes üléseket, amelyekben elmerülhetsz, és nem gondolhatsz semmire… vagy legfeljebb arra, hogy ki tölti fel neked egy pohár bort.

 

Érezze jól magát, ha egyszerűen vásárol egy gyönyörű kanapét nagyszerű áron, és élvezze a kényelmes életet.

 

Ekobőr borítású test:

Az Eco-leather egy olyan huzat, amely a valódi bőrt helyettesíti, hogy pénzt takarítson meg. Az ökobőr szintetikus anyagokból készül. Szövet alapból (pamut kötött) áll, amelyre egy nem mérgező poliuretán réteg van felhordva. Első pillantásra a szintetikus bőr megkülönböztethetetlen az igazitól. Az ökobőr előnyei közé tartozik a légáteresztő képessége, a szilárd szilárdsága és a kopásállósága, valamint a természetes bőrrel ellentétben gyakorlatilag bármilyen színben lehet. Kicsit rövidebb az élettartama, viszont jóval olcsóbban adják el. További előnye ennek az anyagnak az allergiások számára való alkalmassága.

 

A borítóban ülve szürke szövet:

A szürke szövet a zsákvászonhoz hasonló burkolat, kivéve, hogy az Inari egy finomabb huzat. Az Inari bevonatot úgy fejlesztették ki, hogy megőrizze ugyanazokat a tulajdonságokat, mint a zsákvászon bevonatok – pl. szilárdság, színtartósság és tartósság. Inariban van egy szép terület, amely biztosan tetszeni fog a kényelmes pihenéshez a kanapén.Martindale kopás: 35000

93%
Marie Frodlová
100%
Spokojenost, už týden sedíme a nemuzeme si ji vynachvalit
Cena skvělá, příjemný a kvalitní materiál v rámci ceny sedačky
Mít o 1cm užší dveře tak neprojde
Eva Koskova
100%
velká spokojenost
krásná, prostorná rozkládací pohovka
nic
Erika Václavíková
100%
sedací soprava moc pěkná, obrázek souhlasí, vypadá kvalitní, čas prokáže
velká spokojenost
žádné
Jana Kohoutová
100%
doporučují vsem
Kvalitní materiál a zpracovani
Žádné
Iveta Janů
80%
Sedací souprava splnila naše očekávání a bonusem je rozklad a velký úložný prostor. Stát může i v místnosti záda potažena.
Tvrdší, pevná, veliká dizain je hodně dobrý.
Nic
HELCEL Nábytek s. r. o.
Topolová 770
735 42 Horní Těrlicko
: Pondělí - Pátek 7:00 - 16:00 h.