Heros modern élő fala, Sonoma

P7571
: - HUF
100%
+420 595 530 400 Po-Pá 7:00-16:00
101 406 HUF
88 344 HUF
Související produkty (4)
Alternativní produkty (1)
Doporučujeme dokoupit (9)
 (1)
  • Nagyon modern nappali fali Heros
  • Test: tölgy sonoma
  • Ajtó: sonoma tölgy
  • A képen látható szettben szállítjuk
  • Tartalma: TV asztal, padlón álló vitrin, függő vitrin és polcok
  • Edzett műanyag fogantyúk
  • Minőségi laminátum 3D szerkezettel sérülések ellen
  • A bútorokat bemutatóban szállítjuk
  • Az otthoni kiegészítőket nem tartalmazza

Paraméterek: (magasság x szélesség x mélység)
179x220x41 cm

 

MODERN LIVING WALL HEROS, SONOMA

 

Az egyszerűségben erő rejlik, és itt ez ismét beigazolódik! A Heros élőfal minden olyan belső teret kölcsönöz, amely nem rendelkezik hangulattal. Világos dekorációja gyönyörűen feldobja a szobát. Utazási fotók, kedvenc könyvek, CD-gyűjtemény és még sok más megtalálja a helyét. Fogadjon az időtlen eleganciára, fogadjon a Herosra!

 

A nappali egy olyan hely, ahol mindannyiunknak lehetősége van kifejezni önmagunkat . Ebben segítenek a nappali bútoraink, pl. e fal mellett szekrényeket kínálunk , amelyekben megmutathatod másoknak az általad készített dolgaidat és a helyeket , ahol jártál . A nappali falait készítjük, hogy kellemesebbé tegyük mindennapjait . Éppen ezért számos lehetőséget kínálunk a nappali berendezés egyedi igényekhez, stílushoz és anyagi lehetőségekhez való igazítására is. Ezzel az élő fallal egyedileg beállíthatja az egyes elemeket, és a képen láthatótól eltérő kompozíciót hozhat létre.

 

Anyag
16-18 mm vastagságú DTDL (laminált forgácslap) lapokból készült. A laminált forgácslapok hagyományos nagy felületű, impregnált díszfóliával felületkezelt fa alapú táblák.

 

Karbantartás
Közös eszközök állnak rendelkezésre erre a célra. Kövesse a használati utasítást.Használjon puha pamut törülközőt. Ne használjon éles rongyot.A leszerelhető kötéseknél időnkénti meghúzással meg kell akadályozni azok kilazulását.

 

Építkezés
A bútorokat demóban szállítjuk, saját összeszerelésre. A bútor tartalmazza a bútor összeszereléséhez szükséges összes szerelvényt és összeszerelési útmutatót.

100%
Petr Majurník
100%
spokojenost
dobrá kvalita,bezproblémové sestavení dle návodu
žádné
HELCEL Nábytek s. r. o.
Topolová 770
735 42 Horní Těrlicko
: Pondělí - Pátek 7:00 - 16:00 h.