Luxus nappali Borgo, fehér

P6048
: - HUF
100%
+420 595 530 400 Po-Pá 7:00-16:00
234 219 HUF
150 453 HUF
Související produkty (5)
Doporučujeme dokoupit (14)
 (2)
  • Nagyon modern nappali Borgo
  • Test: fehér
  • Ajtó: fehér
  • A képen látható szettben szállítjuk
  • LED világítás megvásárolható
  • Vásárolhat egy komódot
  • Összecsukható ajtó a TV-asztaloknál
  • A bútorokat bemutatóban szállítjuk
  • Az otthoni kiegészítőket nem tartalmazza

Paraméterek: (szélesség x magasság x mélység)

Méretek: szélesség : 270 cm, mélység: 41 cm, magasság: 150 cm


Az egyes alkatrészek méretei:
Lát. fotó no.2

 

LUXUS ÉLŐFAL BORGO, FEHÉR

Az egyszerűségben erő rejlik, és itt ez ismét beigazolódik! A Borgo nappali fal minden modern belső teret feldob.A fehér szín könnyen illeszthető a többi berendezéshez, és egy kis luxust kölcsönöz a helyiségnek. Utazási fotók, kedvenc könyvek, borospoharak és még sok minden más megtalálja a helyét.Fogadjon az időtlen eleganciára, fogadjon az Atomra!

 

A nappali egy olyan hely, ahol mindannyiunknak lehetősége van kifejezni önmagunkat . Ebben segítenek a nappali bútoraink, pl. e fal mellett szekrényeket kínálunk , amelyekben megmutathatod másoknak az általad készített dolgaidat és a helyeket , ahol jártál . A nappali falait készítjük, hogy kellemesebbé tegyük mindennapjait . Éppen ezért számos lehetőséget kínálunk a nappali berendezés egyedi igényekhez, stílushoz és anyagi lehetőségekhez való igazítására is. Ehhez az élő falhoz egyedi elemeket készíthet állítsa be egyedileg, és készítsen a képen láthatótól eltérő kompozíciót.

 

Anyag
16-18 mm vastagságú DTDL (laminált forgácslap) lapokból készült. A laminált forgácslapok hagyományos nagy felületű, impregnált díszfóliával felületkezelt fa alapú táblák.

 

Karbantartás
Közös eszközök állnak rendelkezésre erre a célra. Kövesse a használati utasítást.Használjon puha pamut törülközőt. Ne használjon éles rongyot.A leszerelhető kötéseknél időnkénti meghúzással meg kell akadályozni azok kilazulását.

 

Építkezés
A bútorokat demóban szállítjuk, saját összeszerelésre. A bútor minden bútorok összeszereléséhez szükséges szerelvények és összeszerelési útmutatók.

100%
Marie Maršálková
100%
velká spokojenost. Zatím.
+++
žádné
Petra Púchlová
100%
Vyborny
Krasna jak na obrazku
Zadny
HELCEL Nábytek s. r. o.
Topolová 770
735 42 Horní Těrlicko
: Pondělí - Pátek 7:00 - 16:00 h.