Lumia luxus hálószoba, magasfényű!

P1986
: - HUF
+420 595 530 400 Po-Pá 7:00-16:00
413 953 HUF
378 078 HUF
Související produkty (29)
Alternativní produkty (8)

 

  • Modern hálószobagarnitúra MEGA áron!
  • Megvásárolhatja a teljes összeállítást vagy az egyes elemeket
  • Fehér/fekete fényes dekorral szállítjuk
  • A szekrény közepén egy nagy tükör található
  • Egy nagy gardróbban sok mindent tárolhatsz
  • A belső elrendezés rajza az alábbi képen
  • A készlet tartalma: gardrób, ágy, 2 éjjeliszekrény és komód
  • Az ágy nem tartalmaz matracot és rácsos ágyat
  • A bútort bemutatóban szállítjuk

Paraméterek: (szélesség x magasság x mélység)
Szekrény: 203x218x61cm
Ágy: 165x74x206cm, 160x200cm
Éjjeli szekrény: 45x37x40 cm
Komód: 90x90x43cm

 

LUXUS HÁLÓSZOBA LUMIA, MAGASfényű!

Szóval ez egy nagyon jó darab, nem gondolod? Egyszerű formák, ötletes részletek és stílus , ezt és még sok minden mást kínál a Lumia hálószoba. A lenyűgöző fehér-fekete kombináció divatos megállás , a fényes ajtók pedig luxust kölcsönöznek a hálószobának. A megfelelő ruha kiválasztásakor biztosan értékelni fogja a gardrób nagy tükröt. Kényeztesd magad valami extrával, kényeztesd magad a Lumia hálószobával!

 

A minőségi ágy és matrac az egészséges alvás alapja, de az is fontos, hogy milyen környezetben alszol, ezért készítettük el neked ezt a hálószobát. A hálószoba nagyon jó minőségű és eredetileg készült, így a legigényesebb követelményeknek is megfelel. Ez a riport valóban mindenki számára elérhető! Megvásárolhatja a képen látható teljes készletet vagy akár egyes elemeket is . Ha nem választ a kínálatból, külön gardróbszekrényeket, komódokat, éjjeliszekrényeket, ágyakat és egyéb hálószoba kiegészítőket is kínálunk. Érezd jól magad, ha könnyedén vásárolhatsz hálószobát kedvezményes áron!

 

Anyag
16-18 mm vastagságú DTDL (laminált forgácslap) lapokból készült.A laminált forgácslapok hagyományos nagy felületű, impregnált díszfóliával felületkezelt fa alapú táblák.

 

Karbantartás
Közös eszközök állnak rendelkezésre erre a célra. Kövesse a használati utasítást.Használjon puha pamut törülközőt. Ne használjon éles rongyot.A leszerelhető kötéseknél időnkénti meghúzással meg kell akadályozni azok kilazulását.

 

Építkezés
A bútorokat demóban szállítjuk, saját összeszerelésre. A bútor tartalmazza a bútor összeszereléséhez szükséges összes szerelvényt és összeszerelési útmutatót.

HELCEL Nábytek s. r. o.
Topolová 770
735 42 Horní Těrlicko
: Pondělí - Pátek 7:00 - 16:00 h.