Veronika hálószoba 180cm-es ággyal, fehér/fekete dió

P13635
: - HUF
+420 595 530 400 Po-Pá 7:00-16:00
437 344 HUF
326 000 HUF
Související produkty (24)

 

  • Modern hálószobagarnitúra most TOP áron!
  • Megvásárolhatja a teljes összeállítást vagy az egyes elemeket
  • Fehér/diófekete dekorral szállítjuk
  • A szekrény közepén egy tükör található
  • Egy nagy gardróbban sok mindent tárolhatsz
  • A belső elrendezés rajza az alábbi képen
  • A készlet tartalma: gardrób, ágy, 2 éjjeliszekrény és komód
  • Az ágy nem tartalmaz matracot és rácsos ágyat 
  • A bútort bemutatóban szállítjuk

Paraméterek: (szélesség x magasság x mélység)
Szekrény: 228x214x58cm
Ágy + éjjeliszekrények: 278x85x205cm, 180x200cm
Komód: 132x92x38cm

 

MODERN HÁLÓSZOBAI SZETT VERONIKA

Hálószobagarnitúrát keres jó áron?Szeretnél új életet lehelni hálószobádba? Veronika hálószobája minden bizonnyal megragadja a tekintetét. Az egyszerű, stílusos dizájn sikeresen szembesül a divattal, és az új hálószobája nem csak rád néz. Ez a bútor friss hangulatot kölcsönöz szobájának. Veronika rengeteg tárolóhelyet kínál , a hölgyek pedig minden bizonnyal értékelni fogják a nagy tükröt a gardróbban . Ne habozz és tedd magad boldoggá!

 

A minőségi ágy és matrac az egészséges alvás alapja, de az is fontos, hogy milyen környezetben alszol, ezért készítettük el neked ezt a hálószobát. A hálószoba nagyon jó minőségű és eredetileg készült, így a legigényesebb követelményeknek is megfelel. Ez a riport valóban mindenki számára elérhető! Megvásárolhatja a képen látható teljes készletet vagy akár egyes elemeket is . Ha nem választ a kínálatból, külön gardróbszekrényeket, komódokat, éjjeliszekrényeket, ágyakat és egyéb hálószoba kiegészítőket is kínálunk. Érezd jól magad, ha könnyedén vásárolhatsz hálószobát kedvezményes áron!

 

Anyag
16-18 mm vastagságú DTDL (laminált forgácslap) lapokból készült.A laminált forgácslapok hagyományos nagy felületű, impregnált díszfóliával felületkezelt fa alapú táblák.

 

Karbantartás
Közös eszközök állnak rendelkezésre erre a célra. Kövesse a használati utasítást.Használjon puha pamut törülközőt. Ne használjon éles rongyot.A leszerelhető kötéseknél időnkénti meghúzással meg kell akadályozni azok kilazulását.

 

Építkezés
A bútorokat demóban szállítjuk, saját összeszerelésre. A bútor tartalmazza a bútor összeszereléséhez szükséges összes szerelvényt és összeszerelési útmutatót.

HELCEL Nábytek s. r. o.
Topolová 770
735 42 Horní Těrlicko
: Pondělí - Pátek 7:00 - 16:00 h.