Minőségi otthoni bútor Cascada A

P8889
: - HUF
+420 595 530 400 Po-Pá 7:00-16:00
531 234 HUF
468 734 HUF
Související produkty (18)
  • Nagyon modern Cascada lakórendszer
  • Sonoma tölgy / MDF szarvasgombás tölgy dekorral szállítjuk
  • A képen látható teljes szett ára
  • Megvásárolhatja a teljes készletet vagy akár az egyes elemeket is
  • Az A jelentés a következőket tartalmazza: 01 + 04 + 06 + 10 + 13 + 14 + 17
  • Ajánlja fel az összes alábbi elemet
  • LED világítás a kapcsolódó termékekben vásárolható meg
  • A bútorokat bemutatóban szállítjuk

Paraméterek: (szélesség x magasság x mélység)
Lát. alább az egyes elemeket

 

CASCADA MINŐSÉGI LAKÓBÚTOROK

Ez a természetes fa dekorációval díszített élő fal otthonos hangulatot kölcsönöz nappalijának. A Cascada fal modern és stílusos. Az egyes elemeket ízlése és térbeli adottságai szerint rendezheti. Utazási fotók, kedvenc könyvek, borospoharak és még sok minden más megtalálja a helyét. Rendeljen még ma, és élvezze a nagyszerű vásárlást!

 

A nappali egy olyan hely, ahol mindannyiunknak lehetősége van kifejezni önmagunkat . Ebben segítenek a nappali bútoraink, pl. e fal mellett szekrényeket kínálunk , amelyekben megmutathatod másoknak az általad készített dolgaidat és a helyeket , ahol jártál . A nappali falait készítjük, hogy kellemesebbé tegyük mindennapjait . Éppen ezért számos lehetőséget kínálunk a nappali berendezés egyedi igényekhez, stílushoz és anyagi lehetőségekhez való igazítására is. Ezzel az élő fallal egyedileg beállíthatja az egyes elemeket, és a képen láthatótól eltérő kompozíciót hozhat létre.

 

Anyag
16 mm vastagságú DTDL (laminált forgácslap) lapokból készült.A laminált forgácslapok hagyományos nagy felületű, impregnált díszfóliával felületkezelt fa alapú táblák.
Karbantartás
Közös eszközök állnak rendelkezésre erre a célra. Kövesse a használati utasítást.Használjon puha pamut törülközőt. Ne használjon éles rongyot.A leszerelhető kötéseknél időnkénti meghúzással meg kell akadályozni azok kilazulását.
Építkezés
A bútorokat demóban szállítjuk, saját összeszerelésre. A bútor tartalmazza a bútor összeszereléséhez szükséges összes szerelvényt és összeszerelési útmutatót.
HELCEL Nábytek s. r. o.
Topolová 770
735 42 Horní Těrlicko
: Pondělí - Pátek 7:00 - 16:00 h.