Hogyan készülnek a kanapék?

 

A kanapék építéséhez a következő anyagokat használják:

Az egész szerkezetet speciális ragasztóval ragasztják, és körömkapcsokkal, csavarokkal és csavarokkal rögzítik. A keret összekapcsolása az egyes részek egymáshoz ütésével történik. Kemény fa használatával minimalizáljuk az ülésvázak repedésének, ill engedje el a rugótartókat. Az üléskeretekre feszített, acél, csőrugós műanyag tartók is vannak rögzítve. A fent említett rugókat ezután az említett tartókba feszítik.

Az eljárás az általunk választott üléstípuson alapul:

1. típus

2. típus

3. típus

 1. Ha a háttámla olyan részből áll, amelyet kibontás után az ágy részeként használunk, a háttámla az üléshez hasonlóan van kialakítva. Csak az előfeszített rugók helyett forgácslapot használnak.

 2. Ha a háttámla fix részből áll, akkor a háttámlák rugalmas textil pántokból készülnek, amelyekre tovább ragasztanak egy rendkívül rugalmas PUR habot.

 3. Ha a háttámla fix vagy levehető párnákból áll, ezeket a párnákat vagy PUR habmorzsával vagy szilikon granulátummal töltik meg.

Az így elkészített konstrukciót az Ön által választott kárpitszövettel kárpitozzuk. Nagy hangsúlyt fektetünk a kárpitszövetek kiválasztására is. Csak olyan kárpitszöveteket kínálunk, amelyekkel hosszú távú jó tapasztalatunk van. Ha gyakrabban hibás anyagok jelennek meg kínálatunkban, ezeket az anyagokat azonnal kizárjuk kínálatunkból.

Ezután rögzítjük a lábakat, az egyes alkatrészek összekötő szerelvényeit, ill egyéb kiegészítők.

Az utolsó szakasz a kanapé teljes összeszerelése, ellenőrzése és védőfóliába csomagolása.

A gyártás modern gépek segítségével történik:


HELCEL Nábytek s. r. o.
Topolová 770
735 42 Horní Těrlicko
: Pondělí - Pátek 7:00 - 16:00 h.