Franchise

CSATLAKOZZON HÁLÓZATUNKHOZ, ÉS EMELY ÚJ SZINTRE VÁLLALKOZÁSÁT!

 

Bútorüzletet üzemeltet, és az elmúlt években a láncok és online áruházak növekvő versennyel küszködik? Csatlakozz hozzánk!Nálunk lépést tarthat a kiskereskedelem legújabb trendjeivel, amely már maximálisan kapcsolódik az e-kereskedelem világához.Sok új ügyfelet hozunk Önnek, és javítjuk versenyképességét a piacon. 

 

Alapvető teljesítmény

A HELCEL Nábytek sro a www. e-shop üzemeltetője.nabytek-helcel.cz és 4 kőbolt HELCEL Bútor. 25 éves bútorértékesítési tapasztalatának köszönhetően a cégnek sikerült összekapcsolnia a hagyományos üzleteket az e-kereskedelem világával, ami mögött a cég dinamikus növekedése áll az elmúlt 5 évben. E-shop www.A nabytek-helcel.cz az egyik legnagyobb bútoreladó Csehországban az e-kereskedelem területén. A megszerzett tapasztalatokat szeretnénk megosztani partnereinkkel, akikkel kiskereskedelmi üzletek értékesítési hálózatát építjük ki Csehország egész területén. 

 

 

 

Mit kínálunk partnereinknek? 

A franchise-vevők támogatásának összefoglalása

Beruházás megkezdése

 

Alapkövetelmények

Franchise:

Hely:

 

Kapcsolatba lépni:

Kérjük, küldje el rövid bemutatkozását a helcel@nabytek-helcel.cz címre.A lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot személyes találkozó egyeztetése érdekében. 

 

HELCEL Nábytek s. r. o.
Topolová 770
735 42 Horní Těrlicko
: Pondělí - Pátek 7:00 - 16:00 h.