Gyerekszoba Stone B

Gyerekszoba Stone B
P11818
: - HUF
+420 595 530 400 Po-Pá 7:00-16:00
191 391 HUF
Související produkty (12)
Alternativní produkty (12)

 

  • Modern kialakítású gyerekszoba
  • Sonoma tölgy dekor + fehér + színes fogantyúval szállítjuk
  • Dekorációs fogantyúk: zöld, rózsaszín, kék, narancs vagy piros
  • Megvásárolhatja a képen látható teljes készletet vagy akár egyes elemeket is
  • Az összes elem teljes kínálata alább található
  • A B készlet a következő elemeket tartalmazza: 2 + 6 + 8 + 9
  • Az ágy nem tartalmaz matracot és rácsos ágyat!
  • Rengeteg tároló és tárolóhely
  • Hozz létre egy gyönyörű álom gyerekszobát gyermeked számára
  • A bútort bemutatóban szállítjuk

 

Paraméterek: (szélesség x magasság x mélység)
Lát. alább az egyes elemeket

 

GYERMEKSZOBA SÓ B

Egy gyönyörű gyerekszoba egyszerű, időtlen dizájnnal, amely Salt. A rózsaszín részekkel díszített változat elkápráztatja hercegnőit, a zöldekkel rendelkező pedig tökéletesen illeszkedik egy fiú vagy egy közös helyiségbe. A szett minőségi ágyat, gardróbot és íróasztalt tartalmaz, így a gyerekszobából nem hiányozhat minden. Gyerekkora csak egy van, úgyhogy érdemes!

 

Kínálatunkban minden termék úgy készült, hogy a lehető legjobban szolgálja és megfeleljen a gyermekeknek. Nyilvánvaló számunkra, hogy a gyerekek játék közben nem gondolnak a biztonságra – ezért gondolunk erre a gyerekbútorok gyártásánál. Az általunk kínált termékek megfelelnek a legszigorúbb törvényeknek és szabványoknak . Nálunk minden kívánságukat teljesítheti a gyerekek felé, és kialakíthatja számukra a legszebb gyerekszobát , ahol sok-sok mókás pillanatot töltenek el, de itt teljesítik iskolai kötelességeiket is . Minden készletben találsz ágyakat, íróasztalokat, komódokat, gardróbszekrényeket és sok más bútort. Beszerezhet egy teljes mintakészletet, vagy szabadjára engedheti fantáziáját, és egyedi gyerekszobát alakíthat ki gyermekeinek! Gondoljon gyermekeire, és biztosítson számukra kényelmes, minőségi és szórakoztató környezetet.

 

Anyag
16-18 mm vastagságú DTDL (laminált forgácslap) lapokból készült.A laminált forgácslapok hagyományos nagy felületű, impregnált díszfóliával felületkezelt fa alapú táblák.
Karbantartás
Közös eszközök állnak rendelkezésre erre a célra. Kövesse a használati utasítást.Használjon puha pamut törülközőt. Ne használjon éles rongyot.A leszerelhető kötéseknél időnkénti meghúzással meg kell akadályozni azok kilazulását.
Építkezés
A bútorokat demóban szállítjuk, saját összeszerelésre. A bútor tartalmazza a bútor összeszereléséhez szükséges összes szerelvényt és összeszerelési útmutatót.
HELCEL Nábytek s. r. o.
Topolová 770
735 42 Horní Těrlicko
: Pondělí - Pátek 7:00 - 16:00 h.